Aluminium kozijnen

Een aluminium raamkozijn is een oplossing om een afscheiding te creëren tussen twee ruimtes. Het licht wordt doorgelaten, terwijl de glazen wand het geluid tegenhoudt. Een aluminium raamkozijn van AGGi wordt geproduceerd aan de hand van unieke en mooie profielen wat het eindresultaat nog mooier maakt. Door te werken met de hoogste kwaliteit materialen gaan onze aluminiumwerken levenslang mee.

Aluminium kozijnen op maat gemaakt met glas

Aluminium puikozijnen worden steeds vaker toegepast in een ontwerp. Naast een strakke en moderne look creëren aluminium kozijnen met glas een natuurlijke lichtinval. Dit geeft de woning een vrolijkere en warmere toon. Een aluminium puikozijn, oftewel een aluminium wand met glas, is te omschrijven als een kozijn dat een gevel of een gedeelte van een gevel inneemt. Daarnaast wordt het ook toegepast als een scheidingswand tussen verschillende ruimtes. De aluminium puikozijnen van AGGi zijn een samenstelling van aluminium en glas. De aluminium puikozijnen zijn buiten toepasbaar. Denk hierbij aan een wand in een tuinhuisje, de achterwand van uw woning of als zijwand in uw overkapping.

Aluminium is een duurzame materiaalsoort. Het gaat lang mee en vergt daarnaast weinig onderhoud. Onze aluminium kozijnen zijn geschikt voor buitengebruik. Wanneer een aluminium wand van glas voor buitengebruik is, wordt dit gecombineerd met HR dubbel glas. Deze combinatie isoleert uitstekend. Door de goede isolatie van een aluminium puikozijn wordt jouw huis energiezuiniger.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gelieve een eenvoudige tekening toe te voegen waarin alle details zoals: breedte, hoogte, kleur, en vlakverdeling van de aanvraag worden vermeld. Zo kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen en een volledig uitgewerkte offerte naar je toesturen.