Stalen taatsdeur

Stalen taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. Stalen deuren zijn blikvangers in iedere woning of kantoorpand. Het past echt in ieder interieur, van modern tot klassiek. Bij AGGi maakt onze producent Marex met veel passie en vakmanschap onze stalen taatsdeuren, speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit is terug te zien in elk opgeleverd project. Geen lasnaden en een perfecte afwerking van zeer hoge kwaliteit. Als je een stalen taatsdeur bij AGGi koopt kan je deze hoge kwaliteit verwachten. Een stalen taatsdeur op maat is een bijzondere deur die naar beide zijden geopend kan worden. Dit is zeer praktisch bij het in- en uitlopen van ruimtes. Daarnaast geven taatsdeuren een kamer en suite het gevoel van een moderne uitstraling.

 Onze taatsdeuren zijn nu ook verkrijgbaar in een gouden kleur!

Een op maat gemaakte witte taatsdeur met de mogelijkheid om zelf de vlakverdeling te kiezen.

Stalen taatsdeuren op maat met glas

Een stalen taatsdeur kan vanaf beide zijden geopend worden en draait om zijn verticale as. Dankzij het ontwerp zijn de scharnieren niet zichtbaar. Ook zorgen de scharnieren voor betere verdeling van het gewicht. Hierdoor voelt de deur licht aan. Bij een taatsdeur heb je geen kozijn nodig, waardoor het lijkt alsof de deur vrij in de ruimte beweegt. Dit geeft de deuren een strakke en chique uitstraling. Onze taatsdeuren zijn voorzien van een zacht sluit systeem zodat de deuren rustig terugvallen. Taatsdeuren kunnen volledig naar wens worden samengesteld.

Bij een industriële stalen deur met een normaal scharnier verzorgt het deurkozijn de bevestiging. Dit betekent vaak dat er gebruik gemaakt moet worden van een stalen kozijn om de deur in te hangen. Bij onze taatsdeur is dit niet nodig. Het onderste taatsscharnier is aan of in de vloer bevestigd en de deur staat hier bovenop. Een tweede draaipunt aan de bovenzijde van de taatsdeur houdt de deur in het lood. Doordat het gewicht merendeels op het onderste draaipunt rust, ontstaat hier minder trekkracht.

We hebben nu ook de optie om te kiezen voor een gouden laag op onze stalen deuren. En wat vind je van prachtige witte stalen deuren! Vraag snel een offerte aan en ontdek de mogelijkheden bij AGGi Harmony In Your home.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gelieve een eenvoudige tekening toe te voegen waarin alle details zoals: breedte, hoogte, kleur, en vlakverdeling van de aanvraag worden vermeld. Zo kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen en een volledig uitgewerkte offerte naar je toesturen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb