Stalen kozijnen

Een stalen raamkozijn is een oplossing om een afscheiding te creëren tussen twee ruimtes. Bijvoorbeeld tussen de keuken en de woonkamer of vergaderruimte. Het licht wordt doorgelaten, terwijl de glazen wand het geluid tegenhoudt. Een stalen raamkozijn van AGGi wordt geproduceerd aan de hand van unieke en slanke profielen wat het eindresultaat nog mooier maakt. Door te werken met de hoogste kwaliteit materialen gaan onze staalwerken levenslang mee.

Stalen kozijnen op maat gemaakt met glas

Stalen puikozijnen worden steeds vaker toegepast in een ontwerp. Naast een strakke en moderne look creëren stalen kozijnen met glas een natuurlijke lichtinval. Dit geeft de woning een vrolijkere en warmere toon. Een stalen puikozijn, oftewel een stalen wand met glas, is te omschrijven als een kozijn dat een gevel of een gedeelte van een gevel inneemt. Daarnaast wordt het ook toegepast als een scheidingswand tussen verschillende ruimtes. De stalen puikozijnen van AGGi zijn een samenstelling van staal en glas. Door het toepassen van veel glas in een smal profiel geeft de pui een ruimtelijk en licht gevoel. De stalen puikozijnen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Denk hierbij aan een wand in een tuinhuisje, de achterwand van uw woning, als zijwand in uw overkapping of als een scheidingswand in uw kantoor.

Staal is een duurzame materiaalsoort. Het gaat lang mee en vergt daarnaast weinig onderhoud. Onze stalen kozijnen zijn geschikt voor binnen en voor buitengebruik. Wanneer een stalen wand van glas voor buitengebruik is, wordt dit gecombineerd met HR dubbel glas. Deze combinatie isoleert uitstekend. Door de goede isolatie van een stalen puikozijn wordt jouw huis energiezuiniger.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gelieve een eenvoudige tekening toe te voegen waarin alle details zoals: breedte, hoogte, kleur, en vlakverdeling van de aanvraag worden vermeld. Zo kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen en een volledig uitgewerkte offerte naar je toesturen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb