Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeuren zijn een prachtig stijlelement in huis of kantoor. Daarnaast is een schuifdeur ook nog eens ruimtebesparend. Vroeger werden stalen schuifdeuren vooral in industriële omgevingen gebruikt. Tegenwoordig zie je stalen schuifdeuren ook steeds vaker in woningen geïnstalleerd worden. Heb je een klassieke of moderne inrichting? Een stalen binnen schuifdeur past altijd. Stalen schuifdeuren kan je in de woonkamer plaatsen of in de hal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van stalen schuifdeuren van AGGi Harmony In Your Home.

Stalen binnenschuifdeur zijn prachtig in te zetten als tussendeur voor een kamer en suite. De deuren geven een prachtige sfeer aan jouw huis. De smalle stalen frames en het glas van de deuren zorgen voor een prachtig design. Tijdloze schoonheid die een leven lang meegaat.

Stalen schuifdeuren op maat met glas

Een stalen binnen schuifdeur is enorm multifunctioneel en een echte eyecatcher. Denk onder meer aan het vele licht dat de kamer binnenvalt dankzij de stalen schuifdeur. Wanneer je beschikt over weinig ruimte voor een deur, maar je wilt wel kunnen profiteren van een stalen deur, dan is een stalen binnen schuifdeur een goede uitkomst. Je kan hierbij zelf de vlakverdeling van de schuifdeur kiezen, waardoor de deuren een prachtig onderdeel worden van het interieur.

Bij AGGi kan je zelf een stalen schuifdeuren op maat samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse product details om de deur echt ‘eigen’ te maken. Met onder meer de keuze uit de vlakverdeling en profielen is er een breed scala aan keuzes. Daarnaast kan je ook kiezen voor je eigen kleur van de poedercoating. Dit is bij ons mogelijk in elke RAL-kleur!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gelieve een eenvoudige tekening toe te voegen waarin alle details zoals: breedte, hoogte, kleur, en vlakverdeling van de aanvraag worden vermeld. Zo kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen en een volledig uitgewerkte offerte naar je toesturen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb