Stalen openslaande deur

Stalen openslaande deuren zijn een echte eyecatcher binnen elk huis. Stalen binnendeuren passen in moderne en klassieke interieurs. De stalen deuren zijn zeer functioneel in gebruik en trekken de aandacht in elke ruimte. Wanneer je graag een ruime entree van de kamer of kantoor wenst zijn dubbele, openslaande deuren van staal een perfecte oplossing. Doordat de twee deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een warm welkom geeft in elke gewenste ruimte.

Stalen openslaande deur op maat met glas

Met behulp van een stalen kozijn met glas en dubbele stalen deuren met glas, kan je eenvoudig een kamer binnen de kamer creëren. Dankzij het gebruik van de grote glazen oppervlaktes ontstaat er een afsluitbare ruimte met privacy en dit terwijl de kamer er niet kleiner op wordt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en ontdek zelf welke mogelijkheden wij voor jou kunnen bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gelieve een eenvoudige tekening toe te voegen waarin alle details zoals: breedte, hoogte, kleur, en vlakverdeling van de aanvraag worden vermeld. Zo kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen en een volledig uitgewerkte offerte naar je toesturen.