Stalen scharnierdeuren

Met stalen deuren creëer je extra ruimte en licht binnen een woning of op kantoor. Stalen deuren en buitendeuren vallen op door hun dunne profielen en kozijnen. Dit geeft een chique of juist industriële uitstraling. Bij AGGi maken we stalen scharnierdeuren en binnendeuren op maat in de werkplaats van onze producent Marex.

Stalen scharnierdeur op maat met glas

Links of rechtsdraaiende deuren die scharnieren aan één kant hebben worden in de meeste huizen toegepast. De deur draait op specialistische scharnieren van de hoogste kwaliteit waardoor het voelt als een lichte deur. Een stalen deur met veel glas is met één vinger te openen en te sluiten. Een stalen deur met glas van AGGi beschikt over dunne stalen profielen met veel glas en zijn hoogwaardig afgewerkt. Dit creëert een sterke deur wat levenslang meegaat en precies op maat gemaakt en geplaatst is. Zo kunnen wij aan al jouw wensen voldoen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gelieve een eenvoudige tekening toe te voegen waarin alle details zoals: breedte, hoogte, kleur, en vlakverdeling van de aanvraag worden vermeld. Zo kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen en een volledig uitgewerkte offerte naar je toesturen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb