Radiatoren

Terma radiatoren vertegenwoordigd al meer dan 30 jaar hoogwaardige kwaliteit radiatoren. Door de zorgvuldige afwerkingen en het unieke assortiment is er voor elk type huis een design radiator beschikbaar. Dit alles wordt benadrukt door een zeer ruime keuze uit 250 verschillende kleuren. Bovendien zijn onze design radiatoren verkrijgbaar met verschillende aansluitingen en opties om aan al je wensen te voldoen. Zoals water radiatoren, de populaire elektrische radiatoren, maar ook in innovatieve oplossingen zoals het Dual Fuel-systeem.

Wat betekent Dual Fuel? Dual fuel betekent dat de radiator functioneert als een water radiator, welke is aangesloten op het centrale verwarmingssysteem, waarbij een bijkomend elektrisch verwarmingselement is ingebouwd. Dankzij deze optie (Dual fuel) is het mogelijk om één ruimte, bijvoorbeeld de badkamer, te verwarmen zonder dat je daarvoor de temperatuur in huis hoeft te verhogen. Dual fuel is innovatief en duurzaam!

Onze design radiatoren hebben een levertijd van 2 tot 6 weken

Let op!

Radiatorkranen moeten apart worden aangeschaft en zijn niet inbegrepen in de prijs van de radiator! (Elektrische radiatoren hebben geen radiatorkraan nodig). Bij keuze voor een elektrische radiator zit er standaard een verwarmingselement inbegrepen. Kies jij liever je eigen element? Laat ons dit weten bij het opmerkingen-veld tijdens het afronden van je bestelling. Bij een Dual Fuel optie moet wel een verwarmingselement worden aangeschaft! Dit kan je eenvoudig toevoegen aan je winkelwagen. Ontdek al onze verwarmingselementen en radiatorkranen door op de links te klikken: verwarmingselementen | radiatorkranen

Kies je voor een ONE radiator dan zit hier een ONE verwarmingselement inbegrepen en is er geen optie mogelijk om een ander verwarmingselement te kiezen.

Belangrijk om te weten!

Onderstaande afbeelding laat zien waar de water en elektrische radiatoren geplaatst kan worden in de badkamer en keuken. Zone X staat voor een waterbron zoals een gootsteen, badkuip, douche of het toilet. Als gewenst is om de design radiator in zone A te installeren, is het absoluut noodzakelijk om een epoxycoating aan te brengen op de radiator! Deze coating beschermt de design radiator tegen corrosie. Bij plaatsing van een design radiator zonder epoxycoating in zone A vervalt de fabrieksgarantie. Zone B is veilig voor installatie van elke type water of elektrische radiator met standaardcoating.


Algemene downloads